31 Ocak 2015 Cumartesi

Web Tasarım İstanbul

Webdesigning nedir?   www.sitedizayn.com

Webdesigning iki kelime "web" ve "tasarım" dan türetilmiştir. Web biz tüm internet olan dünyada bilginin web demek. Yani webdesign web tasarlıyor. Basit bir ifadeyle, webdesigning web siteleri oluşturma sanatıdır. Biz web siteleri oluşturmak için farklı düzenler, renkleri, yazı tiplerini ve animasyonlar kullanabilir. Web siteleri girişine herhangi bir bilgi kullanılan formlar faydalanmak. Webdesigning bilgi teknolojisi en iyi kullanımıdır. Bu kullanıcı arayüzü tasarımı bir düzenlenen ve tüm dünya .web tasarımı üzerinde çekici bir yol yapar kullanımda bilgilerin yayılmasında yardımcı olur. Programlama web geliştirme veya uygulama geliştirme için kullanılan Programlama webdesigning ile ilgisi yoktur.

Web sitesi türü yaratılmış edildiği için şirketin türüne bağlıdır. Webdesigner aşağıdaki noktaları göz önünde web sitesi tasarımı önce:

€ O firma hakkında mümkün olduğunca çok araştırma edecektir. Şirketin, geçmiş kayıtları, ve şirket sağlayan hizmetlerin tür tarihi.

€ Daha sonra .O da müşterilerin ihtiyaçlarını belirleyecek web sitelerinin hedef kitleyi tespit edecek.

€ Aynı hizmet ve yüksek müşteriler web sitenizin göreceksiniz, çünkü daha fazla web sitesi sıyrılıyor ve web trafiği büyük miktarda alır, böylece web sitesine bazı benzersiz ve çekici öğeler eklemek için çalışacağız diğer web sitelerinde araştırma edecek popüler web sitenizin alacak ve iş güzelleşmek olacaktır.

€ sonra tüm bilgiler toplanmıştır. Web tasarımcısı bu bilgileri kırmak ve kullanıcıya sunmak için nasıl planlayacağız. Bu web tasarımı en önemli adımdır.

Son ama en az değil grafik tasarım geliyor €. Web siteniz sadece 'iyi görünümlü' olmamalı aynı zamanda kullanıcı dostu olmalıdır. Bu okunabilir ve görsel dengeli olmalıdır.

İşiniz sadece web sitesi oluşturarak bitmedi. Siz web sitenize pazar var. Siz web sitenizin tanıtımı için aşağıdaki taktikleri kullanabilirsiniz:

€ Siz sosyal ağ sitelerinde reklamları ekleyebilirsiniz.

€ En yüksek aylık sayfa görüntüleme adı verilen bir özellik ekleyerek web trafiği izleyebilirsiniz.

€ Sen kullanıcıların sorguları çözmek ve onlara istenilen bilgi verebilir hangi yardımı ile web sitenizde yazılım sohbet alabilirsiniz.

€ Siz sıcak haberleri ve güncel olaylarla ilgili araştırma ve web sitenizde bilgilendirici makaleler gönderilmesi gerekiyor.

Bir şirket için web sitesi pazarlama aracı bir tür veya piyasadaki tüm rakipleri arasında ürün veya hizmetlerin hatta daha fazla ilgi ziyaretçileri ikna etmek bile güçlü bir yoludur. Bunun için sizin şirket için bir web sitesi geliştirmek olacak bir webdesign şirket kiralamak zorunda. Bir webdesign şirketi ararken bir odak gereken bazı faktörler vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder